Writergirl

Alla inlägg under november 2012

Av Jeanette - 11 november 2012 19:02

Mamma och syrran var så snälla att de bakade lite lussekatter åt mig. Tack snälla! :) Klart man måste tjuvstarta lite, så blev tre lussekatter och till det iskall cola. Just way I like it ;)


 


 


Av Jeanette - 11 november 2012 16:09

Jag älskar filmer som är på detta temat, en vacker tjej som förälskar sig i ett "odjur". Det vill säga att kärleken är blind. Därför var jag ju tvungen att kolla in denna serien.


 


Handling: Polisen Catherine Chandler jobbar som mordutredare. När hon var ung blev hon vittne till hur hennes mamma dödades och hon själv räddades av något oförklarligt men ingen trodde på henne, som senare visar sig vara Vincent Keller. När han var i armén så injicerades han av myndigheterna, vilket gav honom övermänskliga förmågor. Tillsammans lär de sig att arbeta tillsammans och att förhindra att en hemlig myndighet får reda på att han forfarande lever.

 



Mitt betyg: Än så länge har jag sett fem avsnitt av Beauty and the Beast och den har potiential! Gillar den så här långt och hoppas så klart att jag kommer att fortsätta göra det. Detta är en lite mer moderna variant av serien från 80-talet (minns att den visades på tv på 90-talet) (vet inte om ni minns den?), en version som passar bra i den tid som är nu. Lite mörkare är den, lite som Arrow, som jag tipsade om för ett tag sedan.


       


 



Av Jeanette - 11 november 2012 13:36

Eftersom det är söndag så satsar jag på en lite ledig outfit idag. Blir en huvudlös bild idag för är ungefär så jag känner mig... Nejdå, orkade bara inte fixa till mig innan jag tog kortet...


 


Kornblått linne m. ficka - H&M

Svart, långt linne - H&M

Leggings - H&M

Osynliga strumpor - Nettan Design 


Blev visst H&M för (nästan ;)) hela slanten idag, haha.


 


Av Jeanette - 10 november 2012 16:24

Satt igår och gjorde en ny lite vintrigare header. Jag hade egentligen tänkt vänta med att lägga upp den men tror ni jag kunde vänta? Haha, nej, självklart inte! Tänkte att jag alltid kan lägga till något litet senare när julen närmar sig för att få en mer julig design. Tycker det blev rätt okey och roligt med något nytt. 


 


Vad tycker ni? Hiss eller diss?


 

Av Jeanette - 10 november 2012 12:41

Den här är så go att sjunga med till, speciellt refrängen.



 

Av Jeanette - 9 november 2012 17:27

Helt sjukt vad det är gott med hemmalagade pannkakor! Det är vad jag stått och stekt idag. Och vet ni vad?! Jag lyckades med första pannkakan! Borde nästan köpa en lott, haha. För nästan alltid misslyckas man med den första, vilket slutar med att man står och mumsar på den, utan någonting på, medan man steker resten.


Förresten, så måste pannkakslägget vara typ den bästa uppfinningen någonsin. Okey, inte riktigt, men bra nära! Älskar mitt pannkakslägg :)


 

Min första och lyckade "pannekaka".

 

 

Av Jeanette - 9 november 2012 12:18



Gillar foton som detta, då det finns en mörk underton av att en plats är helt öde. Självklart ska det vara i gråskala för att få fram känslan.



 


Av Jeanette - 8 november 2012 19:46

Tycker själv att jag förändrats en del de senaste månaderna. Till det bättre. Ibland krävs det att något extremt jobbigt händer för att man ska vakna upp. Har skrivit tidigare om en mycket jobbig sommar då mina föräldrar gick i sär. Jag mådde skit rent ut sagt och tog på mig hur alla andra mådde så till slut var jag på väg in i den ökända väggen... Det tvingade mig att ta bättre hand om mig själv, att inte bara fortsätta som jag gjort innan. Visst är det fortfarande jobbigt, men dipparna är inte lika djupa och långa som innan. Jag är framför allt gladare än förut och där har jag mina fantastiska vänner att tacka för mycket! Utan dem så skulle det förmodligen se helt annorlunda ut nu. Ni är guld värda   


 


 


Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Skapa flashcards