Direktlänk till inlägg 10 december 2013
Idag har det varit fullt upp från det att jag klev upp ur sängen i morse. En del julstök i köket har det blivit. Två varianter av den traditionella knäcken står just nu i frysen för att stelna till. Bilder kommer imorgon och då blir det även provsmakning för att se om det går att äta, haha.
Annars har jag gjort klart polkagrishjärtanen och även en omgång av rischoklad har jag gjort.
Så här har jag gjort hjärtanen:
Lagt ihop två polkagriskäppar så det blir ett hjärta.
Smälte choklad (Jag tog Marabou mjölkchoklad. Ska man fuska så ska det ju vara gott ;)) i micron (750 W)i ca 1,5 minut och hällde inuti hjärtat.
Lät det sedan stelna i kylen innan jag lade hjärtat i cellofanpåse.
Klart!:)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 | 5 | 6 |
7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|