Writergirl

Alla inlägg under januari 2013

Av Jeanette - 25 januari 2013 20:25

Här är det jobb som gäller hela helgen, men det klart man ska ha lite fredagsmys ändå ;) Har myst ner mig i soffan under en filt och tittar på Gladiatorerna. Alldeles strax ska jag hugga in på en smarrig semla (jag vet att jag fuskat mycket den här veckan, men fixar inte helgen utan lite fusk. Imorgon blir det hårda tag igen!) och till det lite god (näst intill) alkoholfri cider. Kan nästan inte bli bättre!


 


 

Av Jeanette - 25 januari 2013 17:50

Äntligen, äntligen, äntligen! Egentligen har jag inte råd, men jag kände att jag inte kunde vänta längre med att köpa mig ett par nya skor. Blev inte fodrade eftersom jag vill kunna använda dem i vår sen.


När skorna ser ut så här...


 


och så här... ja, då är det nog allt dags för ett par nya! Trots att detta är favoriterna...


 


Dessa blev det. Visst är dom snygga ;)


 


 


Av Jeanette - 24 januari 2013 22:14

Dagens tema är Wishing och om det är något jag önskar just nu så är det att våren var här. Sommaren i all ära, men våren är nog min favoritårstid. Eller i alla fall den årstid jag längtar mest efter på grund av att vintern är så lång. Då är vintern över och äntligen kommer det lite varmare väder, blommor slår ut och knoppar brister. Äntligen kan man slänga av sig jackan en stund när solen gassar. Mmmm, längtar!


 


 


Av Jeanette - 24 januari 2013 12:58

Den senaste veckan så har det blivit alldeles för mycket fusk. Så mycket att jag är arg på mig själv för att jag inte skärpt till mig än. Men nu får det vara nog! Kan inte hålla på så här, så nu blir det ändring. Nu direkt! 


Jag kommer inte tycka det är särskilt roligt att ställa sig på vågen på tisdag (min invägningsdag) för jag är helt hundra på att siffran på vågen ökat och inte minskat. Men jag har ju bara mig själv att skylla så det är en smäll jag får ta. Ska köra hårt nu så ökningen blir så liten som möjligt. Tänkte att jag skulle våga mig ut på en promenad lite senare. En liten då så klart eftersom foten inte är bra än. Men eftersom man faktiskt förbränner mer när det är kallt så är en liten runda bra också! :) 


 


 

Av Jeanette - 23 januari 2013 21:13

Så klart får jag inte glömma dagens foto och temat idag är Cold. Passar perfekt nu när det är snorkallt ute!


 


 


 


Av Jeanette - 23 januari 2013 19:10

Jag har haft en liten deppdag idag... En dag då allt, verkligen allt känts skit och jag har känt mig rätt värdelös på det mesta. Satt och grät nog i minst en timme på morgonen efter min promenad. Samtidigt som jag var allmännt förbannad. Varför? Ingen som helst aning! Förmodligen bara en sådan dag. Nu känns allt bättre och visst kanske inte på topp men stor skillnad mot tidigare idag. Kanske den härliga musiken gjorde lite nytta trots allt :)


 


 


Av Jeanette - 23 januari 2013 18:16

Kan börja med att säga att jag blev lite smått irriterad när jag kom ner till tvättstugan och skulle börja tvätta. Okey, LITE smått irriterad är liiite av en underdrift... Idioten innan mig har haft i någon färg i maskinen och tvättmedelsfacket är alldeles fläckigt och en del av färgen går att skölja bort. Men tror ni jag vågar riskera mina kläder och tvätta i den maskinen? Absolut inte!! Alltså tar allting dubbelt så lång tid eftersom jag bara kan använda en maskin... Det blev en anmälan till hyresvärden direkt. 


Nu kanske ni undrar varför jag börjar fundera över om jag börjar bli senil? Jo, jag springer ner till tvättstugan för att ta hand om nästa maskin tvätt bara för att upptäcka att det är 47(!) minuter kvar. Jag inser då att jag var nere för en dryg kvart sedan! Tror egentligen inte att det är minnet utan mer att jag är så fruktansvärt tankspridd. På senaste tiden har jag inte bara gjort detta utan helt plötsligt lagt nycklarna i jackfickan eller på köksbordet istället för att hänga dem på kroken under hatthyllan där de alltid brukar hänga. Mobilen vet jag inte hur många gånger jag har letat efter... Kanske dags att börja med avslappningen igen för måste vara stressen... I vilket fall så känner jag mig minst sagt lite kocko!  


 

Av Jeanette - 23 januari 2013 10:10

Började min lediga dag med att gå upp redan klockan åtta... Var minst sagt lite segt men jag hade planerat en promenad till Maxi för att köpa lite frukost. Passade på att ta med mig kameran också ta lite vinterbilder som... ja, blev okey antar jag. Inte ens kul att fota längre för det enda jag i princip ser är hur mycket bättre det skulle bli med en systemkamera.... Kommer aldrig ha råd att köpa en :(


I vilket fall som helst så var/är träden fint vita och solen kikade fram under promenaden. Vart den tagit vägen nu vet jag inte. Lyser med sin frånvaro gör den i alla fall. Tror jag. Den syns i alla fall inte från mitt fönster.


 


 


Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Skapa flashcards