Writergirl

Alla inlägg under augusti 2014

Av Jeanette - 5 augusti 2014 18:11

Jag har suttit och stirrat på skärmen en bra stund men jag kommer verkligen inte på något vettigt att skriva. Jag tror att allt tjat från de boende på jobbet har orsakat ett hål i huvudet, haha. Därför tänker jag inte skriva mer utan lägga upp en bild istället!


 


(Kommentera gärna eller gilla här till höger --> ) 


#foto #vatten #bada #stranden #solnedgång #sommar #svensksommar

Av Jeanette - 4 augusti 2014 08:00

Efter jobbet i fredag och på lördagen så rände jag runt på stan i jakt på inredning till min nya arbetshörna. Trots att jag inte hittade allt jag skulle så är jag supernöjd med resultatet. Det är inte alltid att bilden man har i huvudet blir lika bra i verkligheten men det blev faktiskt bättre!


 

Köpte ett armeringsnät för golv på Byggmax som jag satte upp på väggen. Sååå snyggt tycker jag! Det omgjorda sortimenskåpet får agera förvaring till pennor och annat smått och gott. De fina smålådorna köptes på Rusta. Vem har sagt att förvaring behöver vara tråkig :)

 


Det enda som kommer ändras så småning om är att hitta en annan stol och en lampa som ska stå på skrivbordet. Kudden däremot är speciellt köpt för att passa in med resten. Den är från Hem & Hobby och jag älskar den!


 


(Kommentera gärna eller gilla här till höger --> ) 


#inredning #makeover #arbetsplats 

Av Jeanette - 3 augusti 2014 17:54

I torsdags så var jag och köpte ett sortimentskåp som förvaring till diverse skrivbordstillbehör. Jag tyckte dock att det var så tråkigt och opersonligt att jag bestämde mig för att pimpa det lite med strass. Svårt att få en rättvis bild med strassen på för det är mycket finare i verkligheten!


 


(Kommentera gärna eller gilla här till höger --> ) 

 

#makeover #föreochefter #beforeandafter #strass #förvaring #blingbling


 

Av Jeanette - 3 augusti 2014 15:54

Dags att sammanfatta juli månad. Det är allt bra tur jag har både facebook och instagram för annars hade det varit betydligt svårare att få ihop en sammanfattning! Det har så klart blivit en hel del jobb (semester, vad är det?!), men lite annat har det blvit också så klart även om det emellan åt känts som att jag mer eller mindre bott på jobbet...


Ny färg:

Bestämde mig för att gå tillbaka till man naturliga hårfärg så jag gick från rött till mörkblont. Love it!


  

Shopping:

Blev en del shopping och detta är en del av det (bara byxorna på klädbilderna).


 


Glass i stora lass:

När värmen väl kom igång på allvar har det blivit en del glass. Det hör ju lite sommaren till! Bland annat var jag och mamma och tog lite glass på Café Förr.


 


Premiärdopp:

Äntligen kom jag iväg och tog mitt första dopp och det var SÅÅÅ skönt! Något bildbevis har jag inte, men när jag och mamma var iväg och badade så tog en bild.


 


Sagt hej då till en energitjuv:

Det är inte alltid lätt att säga hej då till någon man kallat vän, men en riktig vän gör inte så. Det har tagit mig lång tid att inse att jag förtjänar bättre än att bara passa så länge det inte dyker upp något bättre och att energitjuvar bara gör just det - tar energi istället för att ge. Det kan vara ett svårt beslut att ta men det är skönt när det är gjort!


 


Tripp till Lidköping:

Åkte till Lidköping för att spendera ett par dagar med Angelica som jag inte sett på jättelänge. Stor skam egentligen när vi bor så pass nära varandra, men det är alltid lika roligt när vi väl ses. Bland annat så badade vi och åkte båt och på kvällen så cyklade vi bort till campingen och spelade lite minigolf. Helt otroligt, men vi fick exakt samma poäng, haha. Var ett par mycket roliga dagar :)

 


Lite random bilder:

         


(Kommentera gärna eller gilla här till höger --> ) 


#sommar #juli #selfie #shopping 




Av Jeanette - 2 augusti 2014 19:38

Tänkte att jag skulle ta och summera lite för den halvan av juni månad då jag hade min bloggpaus. Hm, jaha vad har jag egentligen sysslat med förutom att jobba? Känns som att jag inte gjort annat än att jobba, haha. 


Student:

Jag berättade att jag skulle på min kusins student efter att ha jobbat natt och sovit 2,5 timme. Det gick bra, men jag var rätt seg mot slutet vilket kanske är så konstigt. Förutom det så var det en fin dag och jag blir alltid lite sentimental när det är student, även om det inte är något som märks. Kan inte fatta att det är 12 år sedan jag själv tog studenten!



Den här jättefina tårtan hade min kusins syster gjort.


   


Sömnbristen gjorde att en (EN!) cider räckte för att jag skulle känna mig påverkad...

 

 

 

Ullared: 

En liten tjejtripp med mamma och syrran till Ullared blev det och fick med mig lite smått och gott hem. 

 

På morgonen hade vi denna fina utsikten vid frukosten på vägen ner. Sen att det blåste svinkallt är en helt annan sak, haha.

 

 

Jordgubbar:

Ett stort intag av de gudomliga röda bären har det blivit. Så mycket att jag tappat räkningen på hur många liter jag stoppat i mig...

 

 


Mormor 70 år:

Firade min älskade mormor som fyllde 70 år.


 


 



(Kommentera gärna eller gilla här till höger --> ) 

   

#student #foto #gekås #ullared #jordgubbar #familj 


Av Jeanette - 2 augusti 2014 19:20

Jag är väl medveten om att det har varit total tystnad här ett tag, men nu är jag tillbaka igen. 

Det har egentligen inte funnits någon anledning till bloggpausen utan jag har helt enkelt inte haft någon energi till att blogga sedan jag gick över till att jobba dag igen. Det blev ju något av en omställning att gå från nätter till att vara tvungen att gå upp tidigt igen så de första veckorna var min energinivå lika med noll. Men nu så! Nu är jag tillbaka!


 


(Kommentera gärna eller gilla här till höger --> ) 

Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Skapa flashcards