Writergirl

Alla inlägg under maj 2013

Av Jeanette - 7 maj 2013 19:45

Nu har jag äntligen fått tummen ur och fixat till desigen lite. Verkligen på tiden att få en design som inriktar sig lite mer mot hälsa och träning som en stor del av bloggen faktiskt handlar om!


FÖRE

 


EFTER

 


Vad tycks?


ANNONS
Av Jeanette - 6 maj 2013 23:42Det är så lätt att jämföra sig med andra. Inte bara vad gäller utseende utan överlag. Jag är inte ett dugg annorlunda, vore konstigt annars, men jag försöker att ändra lite i min tankegång. Man kan inte vara bäst på allt, men man kan sträva efter att vara den bästa versionen av sig själv man kan vara.

  


ANNONS
Av Jeanette - 6 maj 2013 20:22

I fredags trodde jag verkligen inte att det skulle vända så snabbt som det gjorde. Då kändes det ungefär som att jag låg för döden och då är jag rätt tålig vad gäller förkylningar! Är idag så pass på bättringsvägen att jag med största sannolikhet kan jobba på onsdag och jag tror att jag i så fall kan tacka Enchinagard för (om dman tror något tillräckligt mycket så funkar det säkert. Placebo-effekten you know ;)). Trots lite hosta, nysningar och en näsa som rinner så känner jag mig hyfsat bra idag. Sedan om det är duschens förtjänst eller inte låter jag vara osagt, haha.


Om någon övervakat mig de senaste två dygnen så är det så här de sett mig större delen av tiden... Hann nätt och jämnt snyta mig innan det var dags igen. Vart kommer allt snor ifrån?!


  

Av Jeanette - 5 maj 2013 22:03

Vill du också träna med Jillian Michaels, den kända tränaren från Biggest Loser USA? Med DVD:n Ripped in 30 är det möjligt.


 


Träningspassen består av ett 3-2-1-system där man kör 3 minuter styrka, 2 minuter kondition och 1 minut mage. DVD:n består av fyra nivåer där man börja på nivå ett och arbetar sig upp till nivå fyra. Under varje nivå får man även en modifierad och en avancerad version av övningarna.


Det här är en DVD som jag verkligen kan rekommendera. Det enda tidsmässigt du behöver offra är en dryg halvtimme och jag lovar att ger du allt så är du helt slut efteråt! Tyvärr hann jag bara med första veckan innan jag blev sjuk, men så fort jag är frisk så är det defintivt dags igen! Har aldrig kört slut på mig så mycket som med denna DVD och det är en riktigt bra känsla!

Av Jeanette - 4 maj 2013 13:45

Så var man sjuk igen då... Den här gången en ordetligt förkylning, eventuellt att det kan vara frågan om influensa. Började få lite ont i halsen i torsdags kväll och sedan vaknade jag av superond hals tidigt på fredag morgon och dessutom hade jag hög feber och frossa. Var bara att ringa och sjukanmäla sig... Jag som skulle jobba helg, då är det inte roligt att bli sjuk! Men inget man kan styra över tyvärr.


Idag vaknade jag dessutom 12.50 och det är verkligen inte likt mig, inte ens när jag är sjuk! Vanligtvis så brukar jag ha svårt att sova när jag är sjuk även om jag försöker för sömn är ju jättebra för återhämtningen.


 

Av Jeanette - 2 maj 2013 21:41

Eftersom jag var ledig idag så passade jag på att greja lite här hemma. Köpte mig några nya kuddar till soffan (ful som stryk, men jäkligt skön att sitta i :P) så fixade med soffhörnan lite grann och även min walk-in-closet. Inte klar med allt än, men en liten bit på vägen.


 


 


Nya dukarna/tabletterna lades på soffborden.


 


Spegeln som tidigare hängde i hallen fick en ny plats inne i garderoben :) Även fårskinnsmattan hamnade där.


 


Pallen fick agera bord till jag köpt en byrå och där hamnade bland annat smyckesträdet.


 


Av Jeanette - 2 maj 2013 19:42

Jag har precis gjort något som är totalt utanför mitt beteendemönster. Jag kom hem utan något "gottit" att äta ikväll! Bestämde mig ju för att fuska idag eftersom Let's Dance är redan ikväll, men när jag väl stod i affären med världens beslutsångest för vad jag skulle välja, så insåg jag att jag var inte ens sugen. I vanliga fall skulle jag ha köpt något ändå (jag hade ju bestämt mig för att fuska idag), men varför tvinga sig själv att ta den där fuskdagen när man lika gärna kan ta den en annan dag? En dag då man faktiskt ÄR sugen på något!


 

Av Jeanette - 2 maj 2013 19:00

Man vet att det är vår när man kan ha på sig skinnjackan (som i år sitter betydligt bättre än i höstas :)) utan att frysa halvt ihjäl :D Helt underbart väder idag och inte nog med det så är jag ledig. Tycker jag förmodligen är mindre roligt när jag går på helgen imorgon, haha. 


Eftersom det är Let's Dance redan ikväll så tar jag min fuskdag idag istället, så därför blir det en liten promenad till Maxi.


  

Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Writergirl med Blogkeen
Följ Writergirl med Bloglovin'

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se