Writergirl

Alla inlägg den 4 januari 2013

Av Jeanette - 4 januari 2013 20:03

Bestämde till sist för att det fick bli min fuskdag idag. Vilket jag säkert kommer att ångra imorgon, haha. Men just nu så avnjuter jag min fredag i soffan framför Gladiatorerna och äter lite gott. En riktig skön kväll!


 


 


ANNONS
Av Jeanette - 4 januari 2013 16:48

Jag har ju gjort en summering av 2012 och nu jag ta mina tankar om året. 


Det har hänt en hel del. 2012 var ett år med mycket upp och ner, skratt och tårar. Det jag väljer att ta med mig därifrån är hur mycket jag utvecklats. För det har jag faktiskt nu när jag tänker tillbaka. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle våga som att vara Mary Kay-konsult (en extremt kort period, men ändå!) och stå och prata inför folk (visserligen som jag kände sen innan, men eftersom jag har scenskräck så är det STORT för mig!), stå framför kamera och vara modell för en dag och så klart vara hårmodell vilket innebar att sitta i en monter där folk kunde titta på min nya färg (indirekt även jag). Detta tror jag inte att jag skulle ha vågat för ett år sedan! 


 


Jag har även förändrats en hel del i mig själv, trivs mer med mig själv som jag inte trodde att jag skulle kunna. Vet inte när jag mådde så bra i mig själv faktiskt. Visst, det senaste halvåret har varit extremt tufft i och med föräldrarnas skilsmässa och de första månaderna så mådde jag fruktansvärt dåligt. Sedan började jag sakta men säkert ta mig tillbaka och faktiskt må bättre än på mycket, mycket länge. Kanske är det så att det ibland krävs något som riktigt slår undan fötterna på en för att man ska vakna upp. Något som på något sätt chockar systemet. Det klart saker och ting fortfarande är jobbigt, men jag är starkare i mig själv nu och det gör att jag klarar det ändå!


Vad jag vet är att jag inte hade klarat andra halvan av 2012 utan mina vänner som fanns där, syrran som förstod precis vad jag kände och ett par andra som jag kunde ventilera lite med   


 

ANNONS
Av Jeanette - 4 januari 2013 15:19

Efter jobbet idag tog jag svängen förbi syrran och hämtade mina döskallepärlor som hon köpt åt mig :) Ska bli kul att se vad det blir av detta!


 


 

Av Jeanette - 4 januari 2013 05:41

Tänkte att jag börjar denna fredag (underbara fredag) med att lägga upp dagens foto som har temat Frustration. Jag har valt en bild jag tog på Akilles när jag retades med honom och han blev... ja, lite frustrerad :P


 


 

Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Writergirl med Blogkeen
Följ Writergirl med Bloglovin'

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se