Writergirl

Alla inlägg under oktober 2012

Av Jeanette - 26 oktober 2012 08:48

Fredag idag då. Bara en dag kvar tills man ska vara lite utklädd. Iiiiiiiihhh, ska bli så spännnande att se resultatet! 


Står mycket på schemat idag. Vet knappt hur jag ska hinna med allt, men det ska nog allt gå. Med lite bra musik så hinner man mer än man tror!


  • Diska
  • Betala räkningar
  • Handla    (kan ev. vänta tills imorgon om jag inte hinner idag)
  • Städa badrummet
  • Plocka iordning överallt
  • Dammsuga
  • Fixa så det blir liiite halloweenigt i alla fall   (hur vet jag inte men det löser sig väl...)

 

Bjuder på en extremt nyvaken bild :P

 

 

Av Jeanette - 25 oktober 2012 20:37

Jag måste bara tipsa om Birdy's skiva med samma namn. Har inte riktigt lyssnat på alla låtar än, men de jag lyssnat på älskar jag. Såååå bra! Perfekt musik när man bara vill vara en stund eller när man ligger i badkaret och drömmer sig bort.





 

Av Jeanette - 24 oktober 2012 17:23

Tänkte jag skulle dela med mig av lite bilder som tagits under hösten.



 


 


 


 


   


   


 

Av Jeanette - 24 oktober 2012 08:41

Tidig morgon idag. Upp 06.45, plocka iordning tvätten och ner i tvättstugan. Behöver jag ens säga att jag hellre hade legat kvar i sängen en stund till... Samtidigt bra att gå upp tidigt för jag är lite (läs mycket...) trögstartad på morgonen, så på det sättet får jag mer gjort under dagen. Förhoppningsvis...


 


 

Av Jeanette - 23 oktober 2012 18:12

Tänkte att ni skulle få en liten förhandstitt på vad min halloween-outfit kommer att bestå av på lördag (för ni har väl inte missat det?!). Kan ni lista ut vad jag ska vara (kan tillägga att jag gör min egen lilla twist på det hela och kör på svart istället för den egentliga färgen)?


 

Spetstyg, diadem, klänning (ev. blir det en lång istället), vitt ansiktssmink, peruk, strumpbyxor, skor, sånt där man stoppar in håret i (kommer inte ihåg vad det heter, haha). Kommer vara lite mer smink som svart kajal (eyeliner), ljust läppstift å lite annat.


Ska ni klä ut er något? Till vad? Berätta!

 

 



Av Jeanette - 22 oktober 2012 13:31

En vecka sedan förra invägningen, så nu är det dags igen. Blev många långpromenader under veckan, men också mycket fuskt tyvärr. Då kan det ju inte heller göra annat än att visa sig på vågen heller....


Vikten:

Veckan innan gick ju riktigt bra, medan veckan som var gick mindre bra kan man säga. Inga kilon, eller hekton för den delen, ner den här gången. Vågen visade +0,3kg... Inte bra! Visst kunde det ha varit värre, men allt som visar plus, är inte bra just nu. Det visar bara hur svårt det är att bryta en vana. För enkelt är det definitivt inte! Eftersom det blir utgång på lördag (halloween! :D) så blir det tuffa tag i veckan med inget fusk alls. Sparar mig helt och hållet till helgen! 


 


Träningen:

Blev inget gym eftersom jag är lite småförkyld (bryter ju aldrig ut!). Däremot har det blivit flertalet promenader. Måndag: Långpromenad (7,5 km)

Tisdag: Långpromenad (7,5 km)

Onsdag: Långpromenad (7,5 km)

Torsdag: Långpromenad (7,5 km)

Fredag: Promenad till bussen (2,19 km)

Resten av veckan blev det vila från promenaderna. 


 


 

Av Jeanette - 21 oktober 2012 20:41

Ska ta och tända lite ljus här alldeles strax... Poppa lite goda, fluffiga, vita saker man kan äta (popcorn för er som inte listat ut det ;)), ta fram lite mumsiga blåbär ur frysen... Krypa ner ner i soffan och se en film... Kan inte bli ett bättre slut på veckan tror jag!


Kvällens film blir Enough med Jennifer Lopez i huvudrollen.



 

Av Jeanette - 21 oktober 2012 16:14

I fredags bar det av till mamma. Jag, syrran och Leon tog bussen dit. Kände mig som lite som en packåsna med min (mammas) stora resväska fullpackad med kläder, skor, väskort och skärp som skulle med på lördagens klädbytardag. Regnade gjorde det med och fick snilleblixten att klä in väskan i en svart sopsäck... Inte särskilt snyggt kanske men vad gör man ;)


 


Sen spenderades det en del tid med att märka upp allting! Brorsan var också där så blev lite myskväll som började med tacopaj. Mmm, såååå gott! (även om det ser ut som en enda röra på tallriken, haha)


 


Till "efterrätt" blev det chips och dipp framför X-Factor. (Chokladen åt naturligtvis inte jag av, snart ett år!)


  '

Jättebra med egna tallrikar! Man slipper sträcka sig hela tiden och de som nu vill dubbeldippa (jag är inte en av dom utan in med allt i käften direkt :P) kan göra det.

 

Lite bebismys blev det också :)


 


 


Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Ovido - Quiz & Flashcards