Writergirl

Alla inlägg under september 2012

Av Jeanette - 4 september 2012 19:37

Jag vet inte hur det är med er, men jag har en förmåga (varför heter det ens så??) att ge husdjur lite konstiga smeknamn.


Min "lille" kisse Akilles har en rad smeknamn: ackedilles (fråga mig inte hur jag kom på det :P), snuttis, snuttgurkan, skruttis, killen och gubben.


 


Fluffy (pappas katt) har också fått ett lite smeknamn: Fluffy fluff...


 


Nisse (också pappas katt) har fått ett, inte lika gullig, smeknamn: Nisse pisse :P I ärlighetens namn så är det inte jag som kommit på detta utan det har helt enkelt fastnat, haha.


 


Har ni något roligt, gulligt eller konstigt smeknamn på era husdjur? Berätta!


 



Av Jeanette - 3 september 2012 22:11

Kände att det var dax för ett serietips igen (seriejunky som jag är)! Den här gången en serie som jag faktisk inte hört talas om innan (hur nu det är möjligt!) och kände direkt att det var en serie som jag gillade. 


 


Handling: New York-tjejen Zoe Hart (Rachel Bilson), hon är en ambitiös doktor med målet att bli en hjärtspecialist. Men efter att ha blivit tillsagd att hon måste ändra sin attityd innan hon kan bli hjärtkirurg flyttar hon till Bluebell, en liten stad i Alabama, för att jobba på en  privatklinik. 



 


Såg sista avsnittet på första säsongen igår så nu väntar jag (med lite smått abstinens) på att säsong 2 ska börja.


 



Av Jeanette - 1 september 2012 14:50

Mmm, ostbågar och cola... Det är fina grejer det dagen efter! Nu blev det inte så mycket igår, men "bakismat" blir det allt ändå även om jag inte är särskilt bakis ;)


Det absolut bästa är när man haft framme ostbågarna en stund så de är lite sega :) Är det jag som är lite konstig eller är det fler som gör så?


 


Vad har ni för bakismat som ni alltid äter?

 

 


Av Jeanette - 1 september 2012 12:28

Igår var det lite party (ja, man kan faktiskt ha det även om man bara är två!) med Ida. Först var det lite "förfest" hemma hos mig. Blev lite gott att dricka, popcorn och en massa tjöt.


Runt 22.00 så drog vi ner till stan för att käka lite gott på Matfestivalen. Var ovanligt lite folk, men kanske att folket ger sig ut ikväll istället. Det var typ fjortisarna, 45-plusarna och så jag och Ida som var ute igår :P Okey, inte riktigt kanske, men kändes lite så i alla fall, haha. 


Glömde bort kameran lite men hela tre bilder blev det i alla fall, men ni får bara se den på maten vi åt för jag har världens dubbelhaka på bilden så den håller jag allt för mig själv :P Texmex-talltik blev det (älskar den där ostsåsen, mmmm...) och till efterrätt blev det pannacotta (mumsigt!) (glömde ta bild på den...).


 


 



Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Ovido - Quiz & Flashcards