Writergirl

Alla inlägg under september 2012

Av Jeanette - 11 september 2012 20:16

Ljusen är tända, filten är i soffan och filmen är laddad. Snart dags att mysa ner i soffan och se en gammal 80-talare, Jumping Jack Flash! Vet egentligen inte varför jag fastnat för den filmen, men ser den åtmistone en gång om året. 


 


Handling: Terry Doolittle är en ung, smart kvinna med ett tråkigt jobb. Dag efter dag sitter hon bakom sin dator på en bank. Plötsligt en dag får hon ett kryptiskt meddelande på sin skärm från en "Jumpin' Jack Flash". Hon upptäcker att sändaren är en brittisk operatör i fångenskap bakom järnridån. Upphetsad av möjligheten att få lite spänning och romantik i livet sätter Terry igång en räddningsaktion. Terry som lever ensam i New York ägnar en stor del av sin tid åt dagdrömmar, gamla filmer och kärleksromaner. Genom "Jumpin' Jack Flash" kastas hon nu in i en helt annan värld. Hennes hittills trista och inrutade liv får plötsligt helt andra dimensioner.

 

 

Av Jeanette - 11 september 2012 18:53

Vet att det varit mycket om hårmässan, men nu är det det sista (tror jag, haha) ni får höra (läsa) om det.


För att jag varit hårmodell så fick jag en goodiebag med produkter (från Goldwell så klart!) och eftersom jag kunde ställa upp två dagar (pga brist på modeller) så fick jag två! :D


Dualsenses Color - fade stop schampoo

Dualsenses Color - detangling conditioner

Elixir - versatile oil treatment

StyleSign Gloss - Magic finish brilliance hairspray

Borste 

 

Under söndagen så fick jag möjlighet att gå runt lite och kika på vad de andra hade i sina montrar och så klart blev det lite goodibags!


Gick förbi Amika och fick lite prover på hårmask. Killen gav oss även en väska i tyg istället för en i papp som alla andra fick :P


 


Andra var mer generiösa. Som Maria Nila där jag fick detta (i fullstorlek :)).


 



Även Hårologi var givmilda (fick även där en flaska i fullstorlek:))


 


Passade så klart på att få en goodiebag från Goldwells egna monter ;)


 


Inte fel med lite roliga gratisprodukter att testa! Jag har nog så jag klarar mig nu ett tag i alla fall :P


 



Av Jeanette - 10 september 2012 10:53

Här kommer en riktig bildbomb från Hårmässan! Tyvärr har jag inga bilder från själva mässan eftersom jag var modell utan är lite "bakom kulisserna"-bilder istället.


Fick gå omkring med detta "armbandet" i två dagar. Kändes som att man var på Liseberg, minus alla roliga åkattraktioner. Men två roliga dagar var det i alla fall!


 


Håret är färgat och här sitter jag efter att ha fått effektfärgen ilagd på "scenen" i Goldwell's monter (hade jag vetat det så hade jag nog inte tackat ja..., men är glad att jag gjorde det!). 


 


Resultatet blev sjukt bra i alla fall!


 


Lite smink skulle det så klart vara också :)


 


 


 


På lördagen hade jag helrakt hår...


 


...medan på söndagen så fick jag en "lock" i luggen och på sidan. Lite ovant att ha något för ögat :P


 


Kände mig superviktig där jag gick omkring med en speciell topp...


 



...och en sådan där superduperviktig bricka runt halsen!


 


 


 


En mycket rolig erfarenhet måste jag säga :) Något jag ALDRIG skulle ha gjort för bara ett år sedan! Men har börjar pusha mig själv lite mer att göra saker jag egentligen vill göra, så vem vet vad det blir härnäst ;)


(senare kommer tredje och sista delen från hårmässan!)


 


Av Jeanette - 9 september 2012 19:05

Som någon så mycket gissade (du måste ju vara ett geni!), så var det hårmodell jag var i helgen (både igår och idag). Det var under hårmässan som var här i Skövde som jag var hårmodell för Goldwell


Det var en rolig upplevelse och jag är så himla nöjd med färgen jag fick! Eftersom jag håller på och sparar ut mitt hår så gjorde hon bara en uppfräschning. Det var trots allt färgen som var i fokus.


Före:


En rätt tråkig färg (ja, för mig i alla fall som haft den ett tag :P) som jag låtit vara i väntan på just denna helgen!


 


Efter:


Jag blev rödhårig, yey! Trodde inte jag skulle bli det så var en rolig överraskning eftersom jag tycker det är sjukt snyggt med rött hår. Ja, om man passar i det så klart! Jag fick en mörkare röd som bas och en mer åt kopparhållet som en effekt, vilket ni kanske kan se i luggen. Jag är så sjukt nöjd att det inte är klokt! :D


 


Kommer lite fler bilder senare! Kände att jag ville dela upp det lite för annars blir det så mycket bilder på en gång.


 

Av Jeanette - 7 september 2012 19:11

Ja, jag har faktiskt gett efter för detta uttrycket (om något motvilligt :P)...


Detta består min kväll av:


Ett varmt bubblebad. Skulle blivit en dusch (eftersom jag inte orkade ta ett bad) (är man lat då, tro?), men sedan när jag väl stod i badkaret så blev det ett bad i alla fall, haha.

 

 


Smörjning av fötter och på med de särskilda strumporna! Ser nu att det inte hade skadat att smörja benen när jag ändå var i farten, haha.


 


Nu när hösten är här på riktigt (ja, det är bara att acceptera läget, även om jag faktiskt gillar hösten), så är ju tända ljus ett måste!


 


Till det så blir lite Fångarna på fortet. Lagom avlappnad fredag :)


 


 




Av Jeanette - 7 september 2012 16:53

Imorgon ska jag iväg på något som verkar hur kul som helst (hoppas jag, annars jävlar, haha :P). Vad det är tänker jag faktiskt inte avslöja förens imorgon när jag kommer hem. Kan ge lite ledtrådar så får vi se om det är någon smart människa som kan klura ut vad det är ;)


1. Det kommer att vara en heldag, från 8.00 till cirka 16.30-17.00

2. Jag kommer att få en topp med en logga på som ska bäras hela dagen...

3. Jag ska vara helt svartklädd...

4. Jag behöver inte göra något innan jag åker iväg utan kan mer eller mindre kliva ur sängen och ge mig iväg på en gång...

5. Folk kan komma dit och titta på mig...


Nu kan jag nog inte säga mer ;)


 


 



Av Jeanette - 7 september 2012 16:49

Glömde totalt skriva efter finalen igår. Kan beskriva det med ett ord: skandal! Det var ju ingen riktig tävling för fem öre. Jag tycker (och många med mig verkar det som) att det skulle vara en riktig tävling och inte en populäritetsgrej. Det är så uppebart att TV4 riggat det hela för att de ville att Mirre skulle vinna. Dåligt! 


Vad tyckte ni om Robinson-finalen?

 

 

Av Jeanette - 6 september 2012 20:11

Sitter just nu och tittar på Robinson-finalen och jag kan bara konstatera att jag har en klar favorit och det är Anna. Ville att hon skulle vinna redan första gången hon var med så vore roligt om hon verkligen gör det den här gången.


 


Den jag vill minst ska vinna är Mirre. Har inte mycket över för henne alls. Vet inte om det är tv4 som vinklat det hela men hon verkar rätt falsk om jag ska vara ärlig. Sitter och nästan hånflinar när folk blir utröstade och påstår att hon inte packtar när det syns på hela henne att hon ljuger. Robban hymlar i alla fall inte med att han packtar.


   




Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Ovido - Quiz & Flashcards