Writergirl

Alla inlägg under september 2012

Av Jeanette - 24 september 2012 10:08

Nu har det där fina vädret som jag beställt kommit. Inte för att vara den, men det hade gärna fått vänta en dag till. Idag ska det nämligen grejas här hemma så kommer inte ha möjlighet att kunna få njuta av det fina vädret särskilt mycket. Vore annars perfekt väder för en dag ute med kameran.


På dagens to-do-list:


♥ Diska

♥ Plocka iordning i köket

♥ Plocka iordning på soffborden

♥ Gå ut med soporna

♥ Plocka iordning på golvet

♥ Städa hallen

♥ Dammsuga


Skulle behöva ta badrummet också men det får bli senare i veckan. Måste ju spara lite på det också... Eller inte...


 


 


 

Av Jeanette - 23 september 2012 20:24

Jag har tydligen tagit mig in på topplistan... Vad har hänt, haha. Nä, men det är ju roligt :) Det klart, lite flitigare med kommentarerna kan ni allt bli ;) Jag går ju in på eran blogg i gengäld så win win liksom ;)


  


 


Av Jeanette - 23 september 2012 19:30

Ni kanske minns Jael Strauss, som var med i Americas Next Top Model 8? Fick lite av en chock när jag såg en ny bild på henne på Aftonbladet. Tydligen så missbrukar hon metamfetamin och är hemlös, vilket har satt sina tydliga spår. Hade jag bara sett bilden på henne nu så hade jag inte ens kännt igen henne. Oerhört tragisk tycker jag.


 



Något som gör mig förvånad när jag läser vad folk kommenterat är att det är så många som har ingen som helst sympati, "att hon får skylla sig själv". Visst hon har valt vid en punkt i livet att testa droger, men det klart att hon ska få hjälp. Det är ingen annan än hon själv (och möjligtvis de som står henne närmast) som känner till omständigheterna som lett till detta. Jag hoppas i alla fall att det ordnar sig för henne.


 

Av Jeanette - 23 september 2012 17:40

Läste nu på Aftonbladet att Nicklas Hocker (som var med i Idol 2009) har hittats död i Kungsbackafjorden. De vet ännu inte dödsorsaken, men eftersom han tidigare varit deprimerad så finns det väl en ganska trolig orsak i och med de hittade kläderna vid piren också. Men jag vill så klart inte spekulera i något. Hur det än är så är det så klart tragiskt och mina tankar går till hans famil. Det går inte ens att föreställa sig vad de går igenom just nu!


 



 




Av Jeanette - 23 september 2012 15:03

Eftersom det är en grå och tråkig söndag så blir så klart en mysig sitta-i-soffan-och-kolla-på-film-outfit idag. Dvs något bekvämt, men eftersom jag ska ut en sväng och handla så är det även något som inte ser helt och hållet förjävligt ut. Har inte orkat fixa håret, men det får ni stå ut med ;)


 


Tunika - Lager 157

Stickade leggings - Cubus

Halsband - ugglan är från ullared och kedjan vet jag inte, något jag hade hemma bara

 

   


Av Jeanette - 23 september 2012 13:19

Om det är sant så är det väl så här gammal jag är idag. Det var dessutom ungefär så här jag såg ut när jag klev ur sängen (minus käpparna då, men de hade kommit väl till pass)...


 


 



Av Jeanette - 22 september 2012 18:17

Move in with me, pleeeeease! 


 


 

Av Jeanette - 22 september 2012 16:12

Ja, som ni kanske kunde räkna ut på rubriken så regnar det i Skövde idag. Suck! Jag vill ha sol! Nu! , nu har jag bestämt det! ;)


Har varit iväg en sväng på ett lite oplanerat besök hos Michaela, Jimmi och Leon för syrran behövde värktabletter. Pappa och mormor dök upp strax efter jag kom så då blev det fika. Ibland kommer man allt bra lägligt ;)


På vägen hem blev det en sväng förbi Elins Esplanad där jag sprang in på H&M och köpte mig en Liquid eyeliner (min första någonsin, det ni! ;)).


    


Blev även en sväng in på Maxi för att köpa lite gott till ikväll och så något snabbt till middag eftersom jag missade lunchen också (inte bra, jag vet!).


 

Presentation


Här har ni en tjej från Skövde, född 1983, som bland annat gillar inredning, fota och skriva.

Instagram: nettanbutterfly

------------------

Here's a girl from Skövde, Sweden, born in 1983, who among other things likes interior design, photography

Translate

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år/Previous years

Sök i bloggen

Senaste inläggen/Latest posts

Kategorier/Categories

Arkiv/Archive

Länkar/Links

RSS

Besöksstatistik

Bloggvy


Ovido - Quiz & Flashcards